Artikler

Køb nu og betal senere, så bliver julen ikke så tung

Julen kan hurtig blive en måned hvor din konto begynder at græde og der bare ikke er penge til det hele.

Hvis du også har svært ved at komme igennem december uden at overtrække kontoen helt tåbeligt. Så skal du læse med her. 

For mange er julen en måned hvor man bliver nød til at lave et dyrt overtræk på kontoen. Måske endda låne penge. Det behøves dog ikke gå så galt. Du kan nemlig få dig en smart afbetalingskonto, der fungerer lidt som en kasse kredit. Her kan du købe alt det ind via nettet du skal bruge til gaver. Dernæst bliver alle beløb samlet og du kan så afdrage dem samlet. Det gør det nemmere og billigere. Du slipper nemlig for at oprette dyre lån eller oprette kviklån med voldsomme renter. 

I over 3000 butikker på nettet kan du f.eks. betale med viabill. Det er en konto du kan oprette ved at logge ind med dit nem id. Du bliver stort set altid godkendt omgående. Derfra kan du så handler stort set alt du skal bruge. Hvad end det er sko, tøj, tasker, iphone, tv, vinterdæk, sminke, frækt undertøj, hobbyartikler, mad og ja endda sexlegetøj. Det hele kan samles i et afdrag du så kan dele op over f.eks. 10 måneder. 

Hvordan virker det ?

Det hele virker utrolig nemt. Du handler som du plejer i de forskellige webshops. Når du så skal betale vælger du denne nye betalings metode og pengene trækkes så derfra. Det gode er at de ikke straks trækkes fra din konto. Du har dermed mere frihed til at handle mad og andre ting. Alle de gaver og produkter du så køber online, samles i et fælles beløb. Dette kan du nu selv bestemme hvor hurtigt det skal afbetales. Du kan f.eks. sætte det til 10 måneder. Har du nu købt for 5.000 kr så trækkes der hver måned 500 kr plus de renter der påfalder. 

You May Also Like