Artikler · 3. januar 2022

Investering i kryptovaluta for begyndere

Alt udvikler sig meget hurtigt, og man kan virkelig sige, at kryptovalutaer har taget verden med fart. De er gået fra at være få cent værd til at være meget mere værd på meget kort tid. Vi har aldrig set noget lignende, og det har vækket interessen hos mange investorer og dem der ikke har investeret før.

Køb din første kryptovaluta på 10 minutter

Det behøver ikke at tage mere end 10 minutter fra at du er færdig med denne artikel til du har købt din første kryptovaluta. Der findes nemlig tonsvis af forskellige platforme og hjemmesider, der guider dig. Vi kan dog fortælle dig, at det vigtigste er, at du synes at en platform er brugervenlig, og du kan leve med de gebyrer, der bliver tilbudt.

Herinde vil du kunne finde en meget lang guide omkring investering i kryptovaluta for begyndere. Guiden er lavet til dem, der faktisk aldrig har investeret i det eller noget andet før. Har du købt aktier før, så kan det være, at du kan lære et trick eller to. Hjemmesiden præsenterer også et par strategier, som du kan vælge at følge.

Hvad kan man forvente?

Man kan faktisk ikke sige, hvad man kan forvente af kryptovalutaer. Når man snakker om aktier, så kigger man oftest på et indeks i USA. Det hedder S&P 500, og du har nok allerede hørt om det. Dette indeks bruges som eksempel eller pejlemærke, fordi det repræsenterer 500 meget store virksomheder i USA. Disse har solid indtjening, og derfor er nogle af dem objektivt set gode investeringer. Man kan derfor bruge det indeks til at regne ud i fremtiden (uden garanti). Kigger man på det gennemsnitlige afkast af det indeks, så har det været på omkring de 8 procent siden starten. Regner man med at det fortsætter på den måde, så anvender man det tal til forventningerne de næste par år. Med kryptovalutaer har man ikke samme indeks, og det går også meget hurtigere op og ned. Du kan derfor måske forvente, at det er lidt mere end S&P 500, men hvis det går ned, så går det virkelig langt ned.

 

Der tages forbehold for fejl.