Artikler

Enhver hundeejers guide til investering: Køb af en ny hvalp

Når du overvejer at anskaffe dig en ny hvalp, og vi vil gerne hjælpe dig! Det kan være dyrt at købe en hund. Her er en guide til hvad du bær investere som minimum, når du får en hund i huset.

Start med en hundeforsikring

Når du har hund, så er det lovpligtigt at forsikre den. En hundeforsikring hjælper dig i det lange løb, hvis der sker noget med din pelsede ven – lige fra dyrlægeregninger til ulykker. Hundeforsikringen er også vigtigt, hvis din hund blive passe ude, og får ødelagt noget af værdi, eller hvis den bider en anden hund eller menneske. Det er værd at undersøge en forsikring, der dækker disse eventualiteter, så du ikke står tilbage med en enorm regning, hvis der skulle ske noget.

Køb hundefoder af god kvalitet

Din hunds sundhed afhænger af den kvalitet af det foder, du giver den. Billigt hundemad af dårlig kvalitet kan være skadeligt for dit kæledyr på lang sigt. Det er værd at investere i et hundefoder, der holder din hvalp sund og glad. Vælg gerne et hundefoder uden for meget korn i, men gerne meget meget kød (protein).

Få en robust snor og et robust halsbånd

En god snor og et godt halsbånd er afgørende, når du tager din hund på en tur. Sørg for at få en snor, der er lang nok til at lade din hund løbe rundt, men også stærk nok til at holde den under kontrol. Halsbåndet skal være justerbart og sidde godt fast, så din hvalp ikke kan vride sig ud af det.

Invester i legetøj

Hunde elsker legetøj! Det er vigtigt at købe nogle legetøj af god kvalitet til din nye hvalp. Boller, der kan tygges, og pibende legetøj er gode til at lege med derhjemme, og knogler, der kan tygges, er også gode til at holde din hund beskæftiget, når du ikke er der.

Invester i en seng eller kurv

Hver hund fortjener sit eget specielle sted at sove! En behagelig seng vil sikre, at dit kæledyr får en god nat, og en kurv er perfekt til at opbevare alt din hunds legetøj på ét sted. En hundeseng kan give hunden et sted, hvor den har helle, og hvor den kan være sig selv, hvis den har behov for at komme væk fra mennesker, børn og larm. Sørg for at få en seng af god kvalitet til dit kæledyr, som også er praktisk i den forstand, at den er nem at rengøre. Se mere om Hundesenge her.

You May Also Like