Artikler

Hjemmestudie i en ny træhytte

Mange musikere tænker ofte på om det kunne være muligt at lave et godt hjemmestudie, eller forbedre lyden i det studie-setup de allerede har. Er du en af dem, der går i sådanne tanker? Så bør du læse med her, hvor vi ser på en prisbillig løsning, der kan give fantastisk lyd derhjemme. 

Hytter i flere størrelser

Du er måske ikke klar over det, men man kan købe færdigbyggede træhytter og sommerhuse i alskens størrelser. Det betyder at der højst sandsynligt er en størrelse, der passer til dine rammer og dit ambitionsniveau. Du ved nok allerede, at træværk giver nogle af de bedste akustiske omgivelser, og det kan bruges til alt lige fra en lille sangbox til et fuldt studiemiljø. Hvis du har en stor have, kan du derfor overveje at købe og montere en stor træhytte eller sågar et færdigbygget sommerhus. Her i kan du skabe et perfekt studiemiljø af en professionel standard. Hvis du blot vil have en lille box til vokal eller enkelte akustiske instrumenter, så kan en lille træhytte gøre det. Se mere her!

Rimelige priser

De moderne træhytter og sommerhuse man kan købe færdigbygget holder en rigtig høj kvalitet, men er faktisk overraskende billige. De sælges på nettet, hvilket nok er med til at holde udgifterne nede, sammenlignet med mange andre ting i den størrelse. Når man skal bygge eller ombygge hjemmestudie, så er der allerede mange udgifter til det tekniske udstyr, så det er vigtigt at spare hvor man kan. En færdigbygget løsning kan vise sig at spare både tid og penge, og så kan man altid tilpasse den hen ad vejen, til ens studiebehov.

Musikproduktion behøver ikke længere placeres i et dyrt professionelt studie, men de akustiske forhold skal være gode. Det kan man opnå i en træhytte eller et sommerhus i træ.

You May Also Like