Artikler

Vis din identitet med creoler øreringe   

Creoler øreringe er smukke og skønne smykker, som du kan bære både til hverdag og fest, både som en del af hverdags- og festlooket. Øreringe er ikke bare øreringe, så vælg dem nøje og ud fra din personlige smag, fordi creoler øreringe siger noget om din smag, dit verdenssyn og derfor hvem du er, og hvem du ønsker at være som person. Overvejelserne er derfor mange, og de kan både være bevidste eller mere ubevidste, fordi vi også er styret af samfundets normer, tidens trends og andre forestillinger om, hvad den gode og smarte stil er. Her er det vigtigt, at du kigger bag om alle disse ting og fornemmer, hvad netop du er for en person og hvad du gerne vil vælge. Dit udtryk kan være både klassisk, hippie eller en mere konservativ stil eller måske har du set filmen Moulin Rouge med Nicole Kidman i hovedrollen og ønsker noget mere boheme agtigt noget i din stil. Uanset hvad, vil fine og smukke creoler øreringe gøre noget særligt for dig. I denne artikel vil vi se lidt nærmere på nogle forskellige looks, som du kan blive inspireret til, når du skal vælge dine creoler øreringe.

Vælg lukkemekanisme og størrelse efter humør og smag

Det kan være dit humør, eller en bestemt situation eller højtidelig begivenhed, der afgør, hvilken type creoler øreringe, du vælger. Creoler øreringenes lukkemekanisme kan også vælges ud fra dine personlige præferencer og temperament og her finder du både creoler øreringe som er halv creoler eller er med enten vippelås, vridlås eller klik lås. De findes også i forskellige størrelser, fra de helt små og til de store hoops. Her skal du igen afgøre, om du ønsker et minimalistisk look eller et mere ekstravagant look, som får folk til at lægge ekstra mærke til dig. Du kan også ønske, at creoler øreringene er små og diskrete og bare antyder, at du har styr på stilen og ved, hvad du kan lide med hensyn til mode og tøjstil.

Det klassiske look

De fine og simple creoler øreringe appellerer til, at du søger et klassisk og stilrent look, fordi de er meget diskrete i deres look. Alt efter hvilken alder du har, er valget af et creoler sølvsmykke velegnet til alle aldersgrupper, fordi det har et tidsløst udtryk og kan bæres til alle slags outfits. De helt små creoler øreringe er især gode, når du har kort hår, hvor du ikke ønsker at være for prangende i din stil, mens de større hoops kan være gode til fest og farver, hvor du gerne vil give den lidt mere gas. Derfor er det også ideelt at have flere størrelser at vælge imellem, alt efter hvilken situation og humør, du skal bruge dem til. 

Det ungdommelige look

Går du i folkeskole eller gymnasiet, kan smukke og fine creoler øreringe være et must i hverdagslooket. Har du flere huller i ørerne, er de små creoler øreringe ideelle til toppen af øret eller som en ud af to øreringe i den nederste del af øret.

You May Also Like