Artikler · 17. oktober 2022

Har du en holdning til plasticforurening, så skriv om det!

Hvis du er en, der føler stærkt for plasticforurening eller andre miljøspørgsmål, er du sikkert frustreret i disse tider. Hvem tager disse problemer alvorligt? Med alle de andre problemer, der er opstået i den sidste tid, kan du se at miljøproblemer, falder i prioritet.

Men du ved at der er problemer, og du ønsker at gøre noget ved det; problemerne går jo ikke væk af at blive ignoreret. Og problemerne bliver kun større med tiden, og jo længere vi venter, jo værre bliver det.

Hvis du ser noget, så sig noget! Gør noget ved det – skriv om det!

For at kunne løse problemerne, må vi starte med at tale og læse om det

Alle gode løsninger starter med en samtale mellem mennesker. Og for at vi kan løse noget, kræver det viden. Og viden starter med at noget findes på skrift.

Og hvis du ikke selv føler dig klar til at skrive med samme indignation, som du føler, så se her efter en skrivepartner. For en skrivepartner kan hjælpe dig med at sætte ord på den frustration, som du føler, så du udkommer i en tone, der gør at andre forstår, at her er et problem, som vi bør gøre noget ved.

Og hvis du kæmper med retstavning og kommaregler, så kan du også få hjælp til den del. Fair eller ej, så trænger budskaber bedre igennem, hvis der ikke er stavefejl i dem.

Start med tanker på skrift – og skrid derefter til handling

I dag findes så meget skriftligt indhold som nogensinde, og der er gode platforme for dig at udkomme med dine skriftlige budskaber. Det er lettere end nogensinde at finde ligesindede, som deler din bekymring.

Og når I først har fundet hinanden, og er blevet enige om, hvad problemerne er, så bliver det også lettere at finde løsninger i fællesskab. Det er lettere at skride til handling, når man er bange – en hel bevægelse!