Artikler

Flotte tumlemøbler fra By KlipKlap

Med By KlipKlaps produkter får dit barn stimuleret de motoriske evner, og samtidigt bliver der budt velkommen til hygge og nærvær med familien. Med en filosofi om, at deres tumlemøbler skal have en længere levetid, følger den multifunktionelle funktion, der gør, at produkterne følger dig i en længere periode.

Little Happy er vilde med By KlipKlaps produkter, og derfor finder du også et bredt udvalg af deres produkter og tumlemøbler. By Klipklap er kendt for multifunktionelle tumlemøbler i flot design, så derfor burde du gå ind og se, hvilke tumlemøbler fra By KlipKlap, Little Happy kan tilbyde dig, og så kan du, skabe en helt ny legeplads for dit barn.

Tumlemøbler fra By KlipKlap kan bruges på mange måder

Da By KlipKlap har valgt at designe deres mange produkter på en multifunktionel måde, giver det altså også mulighed for at bruges produkterne på forskellig vis. Ved at skabe produkterne på denne måde, sikrer man også, at produkterne har en længere levetid. Dette er med til at skabe værdi hos kunderne, hvorved at produkterne jo så kan bruges henover en længere periode.

Hos By KlipKlap finder du stilrene produkter i nogle ikke alt for “skrigende” farver. Her har du altså mulighed for at indrette dem på værelset, uden de skaber alt for meget opmærksomhed. Produkterne finder du også i forskellige modeller, hvor de har samme farve, og dermed kan du altså skabe en rød tråd gennem farverne på produkterne på værelset.

  • Børnesofa

Den fine børnesofa fra By KlipKlap er ideel til børneværelset. Her kan du nu skabe en hyggekrog på børneværelset, der ligner stuen. Børnesofaen kan bruges af helt små børn og opefter, da den har et foldbart underlag. Foldet kan foldes ud, så ligge arealet bliver større. Når foldet er inde, kan forældrene sidde med barnet behageligt. Sofaen kan også bruges som forreste række sæder når der skal ses film med hele familien.

  • Foldemadras, single

Foldemadrassen i single-modellen består af 3 foldbare lag, der inviterer til flere timers leg og sjov. Madrassen kan foldes på mange måder, og derved kan den altså bruges i mange forskellige lege og aktiviteter. Ved at lægge den helt udfoldet har i nu et areal hvor børnene sikkert kan lege på gulvet, men stadig på noget blød. Den kan også bruges som seng, når der er overnattende gæster.

  • Fru KlipKlap

Fru KlipKlap er en serie fra By KlipKlap, der består af tre dele; Fru KlipKlaps hår, ansigt og nederdel. Med disse produkter kan du skabe en figur, som barnet vil få masser af sjov med. De tre elementer er i forskellige former, så der altså er mange forskellige muligheder for lege med dem enkeltvis også.

Skab et aktivt univers for dit barn

Med By KlipKlaps mange tumlemøbler kan du altså skabe et helt nyt univers for dit barn, om det er med ét eller ti produkter, så vil der være masser af sjov og leg. De forskellige produkter byder hver især på forskellige lege og aktiviteter, som vil være et hit hos hele familien.

Eksempelvis har vi den populære foldesofa. Den kan hurtigt blive et underlag til en masse aktive lege med vennerne eller mellem barn og forældre. Den kan placeres i hjørne i stuen, og så er der et helt nyt legehjørne til barnet. Med et par puder, nogle bamser og et tæppe så har i nu en mega hyggeligt hyggekrog.

Fra By KlipKlap har vi også den populære cirkel. Cirklen kan nemt bruges som en ekstra stol eller skammel på børneværelset, når der ikke leges med den. Udover dette, kan den rulle, stables eller være endnu en tilføjelse i enhver fantasifuld leg.

You May Also Like