Artikler

Høj internet hastighed og en stabil forbindelse. 

Høj internet hastighed og en stabil forbindelse. 

Leder du efter et internet med høj hastighed og en stabil forbindelse, så kan vi måske hjælpe dig i den rigtige retning. Har du læst om fiberbredbånd, hvis ikke skulle du tage at gøre det. Fiberbredbånd er et af de nyeste skud på stammen inden for bredbånd, og det er hurtigt blevet populært her i Danmark. Det er det med god grund, det er simpelthen fordi det er kvalitet.  

Fiberbredbånd kaldes også fibernet og er i princippet lyslederkabler, der sender internet signalet rundt med lyset. Derfor kan man egentlig sige at internetsignalet sendes ud til dig med lysets hast, det er netop også dette der giver den gode hastighed. Med fiberbredbånd kan du nemlig få internet hastigheder på 1000/1000 mb, hvis det er det du ønsker. Dette er en rigtig høj hastighed at modtage internet med, og dette kan netop lade sig gøre fordi signalet sendes med lysets hastighed. Hvis vi tager udgangspunkt i 1000/1000 mb forbindelsen, er det værd at ligge mærke til den hurtige upload hastighed. Det er forholdsvis nyt at du som forbruger har mulighed for at få så høj en upload hastighed der matcher download hastigheden, og dette kan netop kun lade sig gøre p.ga. lyslederkabler. Den høje upload hastighed er en fordel for dig når du skal ligge film og videoer op på nettet. Det kan også være en fordel for dig hvis du bruger at holde online møder, her vil den høje upload hastighed gøre at du går rent igennem. Ikke nok med at du både kan opnå en lige så høj upload hastighed som download hastighed, får du med fiberbredbånd også en meget stabil forbindelse uanset hvor mange i er på nettet. 

En af de få ulemper ved fiberbredbånd er dog at det desværre ikke er nået ud til alle husstande i Danmark endnu, og det lader desværre til at være en langsommelig proces. Hvis fiberbredbånd lyder til at være noget for dig, så hop ind på udbydernes sider og tjek om det er nået ud til dig. Vær dog opmærksom på at der i nogle områder er bestemte udbydere der har ført det ud til jer, og dermed er de eneste der kan tilbyde fiberbredbånd hos jer. 

You May Also Like