Artikler

Hvilken cykel skal du købe?

Hvilken cykel skal du købe?

Sommeren nærmer sig, og derfor kan det være, at du har valgt, at du vil ud og investere i en cykel. Men hvilken cykel skal du købe? Vi kommer ind på hvilke cykler der er gode til hvilke formål i dette indlæg, så du kan få en idé om hvilken cykel du kan investere i.

Cykel til og fra arbejde

Hvis du skal cykle til og fra arbejde, så er det vigtigt, at du vurderer hvordan terrænet på din tur er. Skal du f.eks. køre igennem en skov, så kan det være en mountainbike er den bedste, hvor hvis det er en lang tur på landevej, så vil racercykler være at foretrække. Skal du køre i byen, så anbefaler vi, at du køber enten en elcykel eller en helt normal bycykel.

Ovenstående hjalp dig måske ikke så meget, men det vigtigste du skal tænke over, når du skal købe en cykel, er terrænet og distancen du skal køre.

Cykler til forskellige typer motion

Køber du en cykel, fordi du skal bruge den til at motionere, så er det en god idé at købe en cykel, som er lavet til den type motion du ønsker at lave. Vil du gerne køre lange ture på landevejen, så skal du ud at investere i en racercykel, da den er lavet til lange ture på god asfalt, hvor der ikke er hverken forhindringer eller huller du skal medregne.

Ønsker du at køre i skoven, eller måske på en mountainbikebane, så skal du investere i en mountainbike. Forskellen på en mountainbike og en racercykel er størrelsen på dækkene der er derpå, og hvor god affjedringen er. En racercykel skal være så let som muligt, hvor en mountainbike skal være så ”elegant” som muligt, når den skal køre over bump etc.

Elcyklen

Som nævnt tidligere, så er elcyklen et godt valg, hvis man vil cykle i byen. Det er den fordi, man kan få hjælp til at komme op ad stejle bakker, komme hurtigt frem, og begynde stille og roligt. På en elcykel bliver man nemlig ikke udfordret på samme måde, som hvis man ikke får hjælp af en motor.

You May Also Like