Artikler

Hvordan planlægger man et babyshower?

Hvordan planlægger man et babyshower?

Hvis du gerne vil skabe en uforglemmelig dag for din gravide veninde eller partner, så skal du sørge for at planlægge babyshoweret i god tid. Det kan godt være lidt svært at gøre selv, men med de rette råd og hjælp til at komme i gang, så skal du nok få afholdt et godt babyshower. Læs med her, og få vores tips til, hvordan du planlægger et babyshower. 

 

Start i god tid

Det er altid en ide at begynde i god tid. Ellers kan du risikere, at den gravide har planlagt noget andet på selve dagen, hvor du har tænkt dig at holde babyshoweret. Eller så kan gæsterne ikke deltage, fordi de allerede har planlagt nogle andre aftaler. Derfor skal du i god tid starte med at få styr på, hvem der kan og vil deltage i arrangementet. Hvis du er veninde, så kan du sikre dig med den gravides mand eller kæreste, at han/hun aftaler noget med den gravide i det tidsrum. Når det er på sin plads, så kan du invitere de andre veninder, der skal deltage i babyshoweret. 

 

Fordel opgaverne ud

Bare fordi du har udnævnt dig selv som primus motor for arrangementet, så kan du sagtens uddelegere opgaverne blandt de andre deltagende gæster. Du kan med fordel spørge om nogle vil købe pynt eller sørge for at hentet kagen hos bageren. Det kan også være, at nogle skal sørge for maden eller indkøb af snaks og drikkevarer. På denne måde bliver det til en holdindsats, fremfor du skal stå med opgaven helt alene. 

 

Find et tema til babyshoweret

Det kan nogle gange være nemmere at planlægge et babyshower, når man har et tema at gå ud efter. Nogle bruger rigtig meget tid på temaet og vil derfor gøre alt for at købe pynt og udstyr til dagen, der stemmer overens med temaet. Skal det f.eks. være meget traditionelt eller skal det være lidt ukonventionelt? Mange vælger at købe alverdens babyshower pynt og sjove ting til selve dagen. Her skal du egentlig tænke på den gravide og hvad hun vil foretrække. Skal det være meget babyagtigt eller bare ganske neutralt?

 

 

You May Also Like