Artikler

Den ultimative guide til køb af Jordan 4s

Air Jordan 4 har længe været den mest undvigende af alle Jordans. Når det er sagt, er den også en af de mest eftertragtede. Jumpman-logoet på tungen og det flyvende v på hælen er blot to af de mange elementer, der giver denne model en særlig identitet. Det er også tilfældigvis en af de få AJ4 colorways, der kommer i både sort og rød. Det gør denne artikel endnu mere interessant. Men der er mere endnu at komme … Med så stort et udvalg af Air Jordan 4’ere kan det vise sig at være en udfordring at vide, hvilke du skal købe først. Til at starte med skal du vide, at de sorte og røde versioner ikke kan købes alene – du skal købe dem som en del af en bundle-pakke. Du skal også beslutte dig for, om du vil have et par med en dynamisk pasform med artikuleret pasform eller en lockdown XX1 performance fit. Læs videre for at få endnu flere detaljer om at købe Air Jordan 4’ere og vores ultimative guide til, hvilke modeller du skal købe først, hvis du planlægger at samle på disse sneakers i dag …

Hvad du skal vide, før du køber Air Jordan 4s

AJ4 er en sko, der virkelig fortjener en ordentlig introduktion. Og det er præcis, hvad vi vil give den. Læs videre for at finde ud af alt, hvad du skal vide om Air Jordan 4, før du køber den.

Air Jordan 4 udkom i 1990, kun to år efter at Jordan Brand blev oprettet. Det var den første Air Jordan-model, der kom med en Zoom Air-pose i sålen. Det var også den første model med et Jordan Jumpman-logo på tungen i stedet for Jumpman på hælen. Air Jordan 4 var også den første Air Jordan, der brugte en kombination af forskellige materialer på overdelen. Dette omfatter kombinationen af læder og ballistisk nylon samt en nubuck-overdel med en syntetisk tunge.

Hvilke Air Jordan 4’ere er mest pengene værd?

Hvis du skal købe Air Jordan 4’ere, så kan du lige så godt købe de bedste. Vi har listet nogle af de mest værdifulde Jordans nedenfor, i rækkefølge fra højeste til laveste videresalgsværdi. Vær dog advaret – Air Jordan Retro 4’ere er normalt de dyreste af alle Jordans.

  • Ultimate Gift of Flight – Denne sort og røde version af Air Jordan 4 blev udgivet samme dag som Air Jordan 11 Low. Denne version af AJ4 har en levende crimson øvre med sorte accenter. Jumpman på tungen er guld, og foret har en taupefarvet farve. Denne AJ4 blev kun udgivet i USA, udelukkende hos Nike SNKRS og udvalgte forhandlere.
  • Shadow 4s – Air Jordan 4 i sort og rød blev kendt som Shadow 4s, da modellen blev genudgivet i 2009. Denne særlige colorway af Shadow 4s blev oprindeligt udgivet i 1995 og har været en af de mest eftertragtede retros lige siden. Genudgivelsen i 2009 var den første mulighed for mange mennesker til at købe et par Shadow 4s.
  • Royal 4s – Air Jordan 4 i hvid og kongeblå blev først udgivet i 1994. Den blev designet af Tinker Hatfield, som også har arbejdet på en række andre Air Jordan-modeller. Royal 4’eren var en af de mest populære Jordans nogensinde, og de er siden da forblevet en meget eftertragtet sneaker.

De bedste steder at købe Air Jordan 4s?

Der er en række steder, hvor du kan købe Air Jordan 4’ere online. Selv om disse steder har tendens til at tilbyde forskellige modeller, vil du opdage, at mange har de samme farvevarianter. Det bedste sted at købe Air Jordan 4s vil sandsynligvis variere afhængigt af, hvad du leder efter – men vi har listet nogle af de bedste nedenfor.

  • Foot Locker – Dette er det mest oplagte sted at starte, når du leder efter Air Jordan 4’ere. Ikke alene finder du de nyeste Jordans her, men du finder også nogle af de bedste priser på internettet. Du kan endda tilmelde dig deres e-mail-advarsler for at holde dig opdateret med de seneste udsalg.
  • Stadium Goods – Stadium Goods er en online markedsplads for sneakerheads. Det giver dig mulighed for at købe og sælge sneakers i en sikker ramme. Det interessante ved Stadium Goods er, at de har en “køb nu”-pris. Det betyder, at du vælger en pris, som du vil betale for sneakers, og hvis en anden person accepterer at købe dem til denne pris, er de solgt.

Hvor meget koster Air Jordans?

Prisen på Air Jordan 4 varierer alt efter model, colorway og om der er tale om en retro eller ej. Dette kan gøre det ret svært at beregne den samlede pris for et par Air Jordans. For at sætte tingene i perspektiv har vi dog listet den gennemsnitlige pris nedenfor for nogle af de mest populære Air Jordan 4’ere.

  • Den gennemsnitlige pris for et nyt par Air Jordan 4’ere er 220 dollars.
  • Gennemsnitsprisen for et genudgivet par Air Jordan 4’ere er 200 dollars.
  • Gennemsnitsprisen for et par retro (pre-owned) Air Jordan 4’ere er 300 dollars.

Ofte stillede spørgsmål

AJ4’erne er en af de mest populære modeller i Air Jordan-serien, og det er der en god grund til. De er komfortable, stilfulde og bygget til at holde. Når det er sagt, vil mange kunder have spørgsmål om netop dette par sneakers. Her er et par af de mest almindelige spørgsmål om Air Jordan 4.

  • Er Air Jordan 4 gode til basketball? Ja, Air Jordan 4 er en fantastisk basketballsko. Faktisk er det den første basketballsko med Zoom Air-teknologi. Alle 4’ere har evnen til at bøje med foden og giver fremragende dæmpning. De er også virkelig lette og har en behagelig, men komfortabel pasform.
  • Er Air Jordan 4’eren god til løb? Ja, Air Jordan 4 er en god sko til løb takket være dens lette vægt og behagelige pasform. Mellemsålen giver masser af støtte, og den tætsiddende pasform giver mulighed for et smidigt skridt.
  • Hvor kan jeg købe Air Jordan 4’ere? Der er mange steder, hvor du kan købe Air Jordan 4’ere. Du kan enten købe dem online eller personligt. Hvis du ønsker en fysisk butiksoplevelse, bør du tjekke din nærmeste Foot Locker ud. Alternativt kan du købe dem online via forskellige hjemmesider.

Den ultimative guide til at købe Jordan 4’ere

Air Jordan 4 har længe været den mest undvigende af alle Jordans. Når det er sagt, er den også en af de mest eftertragtede. Jumpman-logoet på tungen og det flyvende v på hælen er blot to af de mange elementer, der giver denne model en særlig identitet. Det er også tilfældigvis en af de få AJ4 colorways, der kommer i både sort og rød. Det gør denne artikel endnu mere interessant. Men der er mere endnu at komme …

Med så stort et udvalg af Air Jordan 4’ere kan det vise sig at være en udfordring at vide, hvilke man skal købe først. Til at starte med skal du vide, at de sorte og røde versioner ikke kan købes hver for sig – du skal købe dem som en del af en bundle-pakke. Du skal også beslutte, om du vil have et par med en dynamisk artikuleret pasform eller en lockdown XX1 performance fit.

Læs videre for at få endnu flere oplysninger om køb af Air Jordan 4’ere og vores ultimative guide til, hvilke modeller du skal købe først, hvis du planlægger at købe disse sneakers i dag …

## Den ultimative guide til at købe Jordan 4’ere

Med så stort et udvalg af Air Jordan 4’ere kan det vise sig at være en udfordring at vide, hvilke modeller du skal købe først. Til at starte med skal du vide, at de sorte og røde versioner ikke kan købes alene – du skal købe dem som en del af en pakke. Du skal også beslutte, om du vil have et par med en dynamisk artikuleret pasform eller en lockdown XX1 performance fit.

Nu hvor du ved mere om Air Jordan 4, burde det være nemmere at beslutte, hvilke du skal købe først. De sorte og røde versioner er vel nok de mest populære modeller i serien, hvilket betyder, at de nok er bedst at købe først. Shadow 4’erne er også en god mulighed, især hvis du leder efter noget lidt sjældnere.

You May Also Like